ALGEMENE VOORWAARDEN:

 

Een beetje saai maar wel belangrijk:

 

ALGEMENE ZAKEN:

 • De foto’s op www.tharwasaidphotography.com mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Tharwa Abdullahi. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming ze, op welke wijze dan ook, te gebruiken.
 • Tharwa Said Photography kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio.
 • In de omgeving van de fotostudio kunnen huisdieren rondlopen. Tharwa Said Photography is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties of schade naar aanleiding hiervan.
 • Tharwa Said Photography stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Denk aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden, en nog veel meer….
 • Het weer heb ik jammer genoeg niet in de hand. Een shoot kan 1x gewijzigd worden wegens hevige neerslag ten laatste 24h op voorhand. Bij last minute regenbuien boeken we om naar een studioshoot. Bewolkt, overtrokken, mist of lichte neerslag tellen niet mee voor het verzetten van de datum. Er kan wel steeds omgeboekt worden naar een studioshoot indien u dit liever hebt. Bij een tweede maal aangekondigde hevige neerslag wordt het automatisch een studioshoot of gaan we gewoon voor een 'singing in the rain' shoot. :) Wil je toch een garantie op die prachtige golden hour? Dat kan mits een toeslag van 50 euro. Hierdoor kan de shoot worden gewijzigd tot we de golden hour te pakken hebben. (Dit moet dadelijk bij de boeking gereserveerd worden en wordt bij het voorschot bijgeteld)
 • Indien u het grotere pakket mét grote broer of zus hebt genomen wordt deze extra toeslag niet terugbetaald bij het niet goed meewerken en een hierdoor tegenvallend resultaat. Dit vanwege de extra tijdsinvestering tijdens de fotoshoot. 
 • Indien broer en/of zus meekomt naar de shoot vraag ik om met 2 volwassenen naar de studio te komen. Ik start dan met de gezinsfoto’s. Hierna kan grote broer en/of zus naar huis of naar een speeltuin vlakbij. Het wachten tijdens de newborn- of babyshoot duurt gewoon te lang voor een peutertje en het is dan moeilijk om stil te blijven zitten. Daarom dat ik aan 1 van de 2 volwassenen vraag om reeds door te gaan met grote broer of zus.
 • Tharwa Said Photography doet haar uiterste best om de kans op storingen en fouten tijdens de reportage tot een minimum te beperken maar kan niet aansprakelijk worden gesteld moest er iets mis lopen.
 • Tharwa Said Photography aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt.
 • Tharwa Said Photography behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.
 • Instellingen, organisaties of personen die vinden dat geplaatste foto’s op een of andere manier schade toebrengen aan hun identiteit of anderszins kunnen zich, onder vermelding van gegronde redenen, melden. Tharwa Said Photography zal deze foto’s, indien de redenen door haar gegrond worden verklaard, van de website verwijderen.
 • Tharwa Said Photography kan niet aansprakelijk worden gesteld indien er klachten zijn over fotoafdrukken die de klant zelf laat maken. Tharwa Said Photography gaat ook niet ondersteunen bij het al dan niet slagen van het afdrukken van de foto's en/of contact met een drukker van de klant zelf.
 • Als je tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen mij zeggen. Dat geeft mij namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd.
 • Ik heb niet verantwoordelijk voor het al dan niet meewerken van familieleden. Hiermee bedoel ik familieleden die niet willen meewerken, niet lachen of geen instructies van mij willen aannemen.
 • Tharwa Said Photography zal de digitale bestanden voortvloeiend uit de fotoreportage na 3 maanden uit haar archief /opslag verwijderen.
 • Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera waar ik niet mee op sta. Foto’s van mij aan het werk met je kleintje mogen uiteraard wel en vind ik zelf heel leuk om te ontvangen. Indien je deze post op social media zou het leuk zijn om mij hierin te taggen.
 • Het is niet mogelijk om RAW bestanden en of onbewerkte foto's te ontvangen of bekijken na de reportage. Tharwa Said Photography selecteert de foto's die aan de kwaliteitsnormen voldoen en zal deze bewerken en tonen in de galerij. Andere foto's zijn vaak bewogen, ogen toe, een gekke snuit,...
 • Vanwege de aard van het product is het niet mogelijk om digitale bestanden na levering te ruilen en/of retourneren. De klant is altijd zelf verantwoordelijk voor het kiezen en goedkeuren van de gewenste bestanden. Na digitale levering is die keuze altijd definitief.
 • Tharwa Said Photography levert de foto's met de standaard bewerking conform de portfolio op deze website. Voor eventuele aanvullende bewerkingsverzoeken die niet binnen de standaard bewerking vallen wordt een aanvullende bedrag van 15 euro per foto gevraagd.
 • Hopelijk onnodig om te vermelden: Tharwa Said Photography is ten allen tijden gerechtigd de dienstverlening te stoppen als er sprake is van respectloos gedrag of agressie. Het voorschot wordt dan niet terugbetaald.
 • Bij gebruikmaking van de diensten van Tharwa Said Photography in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met al deze voorwaarden.

 

AUTEURSRECHTEN VAN DE FOTO’S:

 • De foto's zijn een artistiek werk en blijven steeds eigendom van de fotograaf. Bij betaling van de sessie en bestanden koopt de klant het recht om de foto's te printen en publiceren enkel voor persoonlijke doeleinden, niet voor commerciële doeleinden.
 • Het auteursrecht van de foto’s ligt te allen tijde bij Tharwa Said Photography.
 • De klant geeft Tharwa Said Photography toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor zowel commerciële als promotiedoeleinden op internet en in drukwerk (zie puntje social media). De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding.
 • Vermeld altijd Tharwa Said Photography bij het plaatsen van een foto.
 • Tharwa Said Photography levert de bestanden aan in JPEG formaat. RAW of onbewerkte bestanden worden nooit geleverd en zijn niet te koop.
 • Bij gebruikmaking van de diensten van Tharwa Said Photography in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met al deze voorwaarden.

 

SOCIAL MEDIA:

 • Foto’s uit de reportage mogen aangewend worden ter promotie van Tharwa Said Photography en partners. (De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding)
 • Mijn foto's zijn mijn reclame :-)
 • Als je niet wilt dat de foto's worden gebruikt op sociale media, drukwerk of promotie van Tharwa Said Photography en partners, laat het me dan weten. Er wordt in dat geval geen afbeelding gebruikt op social media of de website van Tharwa Said Photography.
 • Als jij foto's deelt op social media, gelieve dan Tharwa Said Photography te taggen in jouw foto. Jullie kwamen waarschijnlijk ook bij mij terecht omdat je bij iemand anders mijn foto's zag ;-)
 • Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking of uitsnede dan dat deze is aangeleverd door Tharwa Said Photography. Met andere woorden: geen filters of eigen bewerkingen over mijn foto’s als je ze op het internet zet.
 • Bij aanschaf van bestanden met de digitale ‘hoge resolutie’ bestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media.
 • Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden.
 • Vermeld altijd Tharwa Said Photography bij het plaatsen van een foto.
 • Tharwa Said Photography levert de bestanden aan in JPEG formaat. RAW of onbewerkte bestanden worden nooit geleverd en zijn niet te koop.
 • Bij gebruikmaking van de diensten van Tharwa Said Photography in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met al deze voorwaarden.

*social media (o.a. Facebook, blog, Instagram, website, Pinterest, Etsy, YouTube,…)

*drukwerk en promotie (o.a. flyers, demo producten, visitekaartjes, vitrine,…)

 

BIJ GEBRUIKMAKING VAN DE DIENSTEN VAN THARWA SAID PHOTOGRAPHY IN WELKE ZIN DAN OOK, GAAT U AUTOMATISCH AKKOORD MET AL DEZE VOORWAARDEN.

 

PRIVACY/GDPR:

 

Tharwa Said Photography is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: www.tharwasaidphotography.com - Potterijstraat 159, 3300 Tienen.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Tharwa Said Photography verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam, Adresgegevens, Telefoonnummer, E-mailadres, Bankrekeningnummer

- Gegevens gebonden aan de te fotograferen activiteit

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

- gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via tharwasaidphotography@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Tharwa Said Photography verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Tharwa Said Photography verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

- Tharwa Said Photography analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Tharwa Said Photography. U dient zich ervan bewust te zijn dat Tharwa Said Photography niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Tharwa Said Photography respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen computers van Tharwa Said Photography of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tharwa Said Photography of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Tharwa Said Photography of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Veranderingen

Deze privacy verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy verklaring te raadplegen.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief/communicatie

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden. U kan ook altijd contact met ons opnemen.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Tharwa Said Photography neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Tharwa Said Photography) tussen zit. Tharwa Said Photography gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: workflow systemen die je automatisch mailen met info over je geboekte sessie.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Tharwa Said Photography bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Tharwa Said Photography verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Tharwa Said Photography en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar tharwasaidphotography@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Tharwa Said Photography neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met tharwasaidphotography@gmail.com

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via e-mail.