Cakesmash Fotoshoot in Tienen

cakesmash fotoshoot in tienen

Cakesmash Fotograaf in Tienen, Vlaams Brabant

Wat vliegt de tijd! Je bent net bezig met je nieuwe leven als ouder en je baby viert al zijn 1ste verjaardag. De maanden zijn zo snel voorbij gegaan. De vooruitgang die je baby heeft geboekt is ongelooflijk en je staat versteld van alles wat je schat in 12 maanden tijd heeft kunnen leren.

En wat is een betere manier om een ​​eerste verjaardag te vieren dan een eerste persoonlijke ontmoeting met een verjaardagstaart?

Deze cakesmash fotoshoot is voor baby's die hun eerste verjaardag vieren.

Voor een opstelling op maat, volledig naar jouw wens, raad ik aan om contact op te nemen zodra je baby 9 maanden oud is.

Viert uw kind zijn tweede verjaardag? en je wilt ook graag een cakesmash fotoshoot voor ze. Dat kan ook.

Cakesmash Fotoshoot: Jouw sessie

Je cakesmash fotoshoot kan tot 2 uur duren. Het is volledig baby geleid. We gaan volgens het tempo van je baby. We maken tijd voor hen om eerst aan onze studio te wennen en op te warmen voor mij en de ruimte en wat knuffels tussendoor.

Onze studio is gelegen in Tienen. Het is ontworpen met het comfort van uw baby en uw gezin in gedachten. We hebben een aankleedkussen en een gemakkelijk toegankelijk toilet om privacy te gebruiken, een comfortabele bank en kussens om te ontspannen.

De kamer is temperatuur gecontroleerd, dus het is warm en comfortabel. Alles wordt na elke sessie gereinigd volgens de hygiënenormen.

Voorafgaand aan je fotoshoot maken we tijd om styling, je favoriete kleuren te bespreken en de fotoshoot voor te bereiden door de outfits van je baby uit onze klantenkast te kiezen. We overleggen over de taart (inbegrepen in de pakketten) die onze professionele bakker kan maken, rekening houdend met eventuele allergieën van je baby.

Ik zal ook adviseren over wat u, uw partner en eventuele andere gezinsleden kunnen dragen als aanvulling op wat u hebt geselecteerd. En ook hoe we ons moeten voorbereiden op de dag van de fotoshoot om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten krijgen.

Kind words from clients

cakesmash fotoshoot in tienen

"Van het zeer warme onthaal over het geduldige omgaan met onze steeds wegrennende dochter tot de fantastische foto's en de super afwerking, was het hele samenwerken met Tharwa geweldig. We voelden ons meteen thuis en dat gevoel bleef hangen terwijl ze haar ding deed.
Na de sessie kwamen de prachtfoto's nog eens tevoorschijn tijdens een hele originele revealsessie. Het fotoboek is nu thuis een mooi afgewerkt pronkstuk waar onze dochter ook graag in bladert, met de nodige bewondering."

 

Liesbeth Godts

cakesmash fotoshoot in tienen

"We hebben reeds 3 photoshoots bij Tharwa gedaan en 1 voor 1 waren ze geweldig. Onze dochter is niet het makkelijkste model en wou bij de cakesmash voor haar eerste verjaardag haar handjes niet vuil maken. Toch is Tharwa erin geslaagd om fantastisch mooie foto's te maken met het nodige geduld en heel veel liefde."

 

Wendy Leclercq

Cakesmash Fotoshoot: How to book

Om je cakesmash fotoshoot in onze studio te boeken, vragen we enkel een aanbetaling van 149€.

De betaling dekt het consult, de fotoshoot, het volledige gebruik van rekwisieten, outfits en het bewerken van de foto's. De aanbetaling wordt verrekend met het door jou gekozen pakket.

Het saldo van het bronze pakket is verschuldigd op de dag van de fotoshoot.

Na 2-3 weken van je fotoshoot word je weer uitgenodigd in mijn studio voor je onthullingssessie. Op deze dag krijg je je volledig bewerkte galerij te zien en kies je welke afbeeldingen en producten je mee naar huis wilt nemen. Wil je je pakket upgraden, dan kan dat op deze dag.

Hieronder ziet u de pakketten die wij aanbieden.