Family Fotoshoot in Tienen

familie fotoshoot in Hoegaarden

Familie Fotograaf in Tienen, Vlaams Brabant

En daar ben je.

Na maanden hopen en dromen van je baby, na maanden je ouderschap te hebben ontdekt en je kleine schat te hebben leren kennen, ben je nu een gezin.

En terwijl uw gezin voortdurend evolueert en groeit, is er geen betere manier dan deze momenten vast te leggen.

Deze familie fotoshoot is voor gezinnen met één of meerdere kinderen van alle leeftijden.

Ik raad aan om zo snel mogelijk contact op te nemen zodra je weet dat je een familie fotoshoot wilt. Door het onvoorspelbare Belgische weer boeken we maar een beperkt aantal buiten sessies.

Familie Fotoshoot: Jouw sessie

Je familie fotoshoot kan maximaal 2 uur duren. Er is echter geen tijdslimiet voor het geval we extra tijd nodig hebben om met uw gezin te werken om ervoor te zorgen dat we de beste foto's voor u hebben. Het wordt volledig door jou geleid. Tussendoor maken we ook tijd om iets te drinken en te snacken.

Je familie fotoshoot kan plaatsvinden in onze studio voor een meer geposeerde look of buiten voor een meer natuurlijke look. Met jongere kinderen raden we altijd buiten aan, omdat er dan meer ruimte is voor de kinderen om te spelen.

Voor een studio familie fotoshoot, onze studio is gelegen in Tienen. Het is ontworpen met het oog op het comfort van u en uw gezin. Een comfortabele bank, kussens, goed toegankelijk wc en privacy.

De kamer is temperatuur gecontroleerd, zodat het warm en comfortabel is. Alles wordt na elke sessie gereinigd volgens de hygiënenormen.

Voorafgaand aan je fotoshoot maken we tijd om de styling, je favoriete kleuren te bespreken en de fotoshoot voor te bereiden. Met betrekking tot wat te dragen, zullen we u indien nodig volledig begeleiden om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten krijgen.

Kind words from clients

familie fotoshoot in Hoegaarden

"Tharwa deed voor ons een familiefotoshoot, en dat deed ze geweldig. Ze is gewoon om met kindjes te werken en dat merk je, ze heeft veel geduld, stelde hen op hun gemak, had snoepjes bij voor hen. Ze waren heel relaxed en dat zie je dan ook op de foto's, die zijn echt prachtig geworden! Echt een topfotograaf, ik zou iedereen haar aanraden!"

 

Elke Van der Stappen

Familie Fotoshoot: How to book

Om uw familie fotoshoot bij onze studio te reserveren, vragen we slechts een aanbetaling van 149€.

De aanbetaling dekt het consult, fotoshoot, volledig gebruik van rekwisieten, apparatuur, en het bewerken van de foto's. De aanbetaling wordt verrekend met het door jou gekozen pakket.

Het saldo van het bronze pakket is verschuldigd op de dag van de fotoshoot.

Na 2-3 weken van je fotoshoot word je weer uitgenodigd in mijn studio voor je onthullingssessie. Op deze dag krijg je je volledig bewerkte galerij te zien en kies je welke afbeeldingen en producten je mee naar huis wilt nemen. Wil je je pakket upgraden, dan kan dat op deze dag.

Hieronder ziet u de pakketten die wij aanbieden.