Newborn Fotoshoot in Tienen

Baby Fotoshoot in Zoutleeuw

Newborn Fotograaf in Tienen, Vlaams Brabant

En daar is ie! Terwijl je alle nieuwe emoties en de geneugten van het ouderschap ontdekt, zijn we hier om de eerste weken van je baby te vereeuwigen, zodat je deze voor altijd kan koesteren terwijl je baby groeit.

Deze newborn fotoshoot is voor baby's tussen de 5-21 dagen oud.

Als je baby wat ouder is, bekijk dan hier onze newborn minisessie.

Ik raad aan om contact op te nemen terwijl je nog zwanger bent, om er zeker van te zijn dat we je binnen de newbornperiode kunnen passen.

Newborn Fotoshoot: Jouw sessie

Je newborn fotoshoot kan tussen de 2-4 uur duren. Het is volledig baby geleid. Tussendoor maken we tijd om te eten, te verschonen en te troosten. 

Onze studio is gevestigd in Tienen. Het is ontworpen voor het comfort en de behoeften van uw baby. Van een aankleedkussen tot een flessenwarmer en babybenodigdheden als je die nodig hebt.

De kamer is voorzien van een temperatuurregeling, zodat je baby warm en comfortabel is. Alles wordt na elke sessie gereinigd volgens de hygiënenormen.

Voorafgaand aan je fotoshoot maken we tijd om styling, je favoriete kleuren te bespreken en je voor te bereiden op de fotoshoot met betrekking tot kleding voor jezelf en partner en eventuele andere gezinsleden. Inclusief hoe we ons op de dag van de fotoshoot moeten voorbereiden om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten krijgen.

Kind words from clients

Baby Fotoshoot in zoutleeuw

"Zeer professioneel en lieve fotografe! Wij hebben voor ons tweede kindje gekozen om naast de kleine geboortelijst te vragen om een kleine bijdrage voor de Newborn photoshoot bij Tharwa. Hierdoor hebben wij het hele Newborn pakket kunnen verkrijgen zonder eigen bijdrage :) Heel leuk als geboortegeschenk dus!


Tijdens de fotoshoot van ons dochtertje was onze zoon er ook bij. Het was dus geen gemakkelijke sessie. Ook al vreesde ik dat er niet veel goede foto's gingen zijn, is Tharwa erin geslagen om meer dan 30 supermooie foto's te maken! De revealing session was dus heel emotioneel. We raden Tharwa dus heel erg aan als fotografe! Bedankt Tharwa!!!! Wij komen terug ;))"

 

Nadia Verschueren

Baby Fotoshoot in Zoutleeuw

"Tharwa is een superlieve en geduldige fotografe. Wij gingen voor een newborn shoot en ze nam echt haar tijd. Het was geen probleem om tussendoor te voeden. Ze weet ook heel goed hoe ze de baby'tjes veilig moet positioneren en we zijn supertevreden over het resultaat!"

 

Eline Wuyts

Baby Fotoshoot in Zoutleeuw

"Zonder twijfel zouden we opnieuw voor jou kiezen!
Niet alleen voor de prachtige foto’s maar voor de totaalervaring.
Bedankt voor de tijd te nemen om ons te leren kennen op voorhand zodat je wist wat onze verwachtingen waren.
Ook tijdens de fotoshoot, zoveel geduld om ook het broertje prachtig op de foto’s te krijgen.
Je neemt echt alle tijd en straalt rust uit!
De foto’s zijn prachtig, meer dan we hadden verwacht!
Tijdens het toonmoment hadden we beiden tranen in onze ogen! Dankjewel! ❤️"

 

Joris Vandereyken

Newborn Fotoshoot: How to book

Om je newborn fotoshoot in onze studio te reserveren, vragen we slechts een aanbetaling van 149€.

De aanbetaling dekt het consult, fotoshoot, volledig gebruik van rekwisieten en bewerking van de foto's. De aanbetaling wordt verrekend met het door u gekozen pakket.

Het saldo van het bronze pakket is verschuldigd op de dag van de fotoshoot.

Na 2-3 weken van je fotoshoot, word je weer uitgenodigd in mijn studio voor je onthullingssessie. Op deze dag krijg je je volledig bewerkte galerij te zien en kies je welke afbeeldingen en producten je mee naar huis wilt nemen. Wilt u uw pakket upgraden, dan is dat op deze dag mogelijk.

Hieronder ziet u onze arrangementen aanbiedingen.