Zwangerschaps Fotoshoot in Tienen

zwangerschaps fotoshoot in tienen

Zwangerschaps Fotograaf in Tienen, Vlaams Brabant

Je begint aan een geweldige reis naar het moederschap. Een reis vol herinneringen, uitdagingen, nieuwe ervaringen, groeien en leren. Terwijl je al deze nieuwe emoties ontdekt, wil ik je graag helpen de mooiste herinneringen aan je zwangerschap vast te leggen om voor altijd te koesteren, terwijl je baby groeit.

Misschien voel je je op dit moment niet op je best tijdens je zwangerschap, maar we zullen ons uiterste best doen om je comfortabel en op je mooist te laten voelen. Over jaren zullen uw kinderen terugkijken naar deze foto’s en weten hoe trots u op ze was en hoe u ernaar uitkeek om hen te ontmoeten. Iets waardevoller bestaat er niet.

De zwangerschaps fotoshoot is voor mama's in spe, die tussen de 30-36 weken zwanger zijn.

Om er zeker van te zijn dat we je in deze periode van je zwangerschap kunnen inpassen, raad ik aan om zo snel mogelijk contact op te nemen zodra je weet dat je een zwangerschaps fotoshoot wilt. Of in ieder geval als je 20 weken zwanger bent.

Zwangerschaps Fotoshoot: Jouw sessie

Je zwangerschaps fotoshoot kan tot 2 uur duren. Het wordt volledig door jou geleid. We maken tijd voor je om tussendoor iets te eten en te drinken om gehydrateerd te blijven. En als u kleine pauzes moet nemen en ook moet gaan zitten.

Onze studio is gelegen in Tienen. Het is ontworpen met het oog op het comfort van u en uw gezin. Een comfortabele bank, kussens, goed toegankelijk wc en privacy.

De kamer is temperatuur gecontroleerd, zodat het warm en comfortabel is. Alles wordt na elke sessie gereinigd volgens de hygiënenormen.

Voorafgaand aan je fotoshoot maken we tijd om styling, je favoriete kleuren te bespreken en de fotoshoot voor te bereiden door je jurken en outfits uit onze klantenkast te kiezen. Als je wilt, kunnen we tegen een meerprijs ook een haar- en visagiste in de studio of in de buurt van de studio. Zorgen voor een stressvrije en ontspannende dag.

Ik zal ook adviseren over wat uw partner en eventuele andere gezinsleden kunnen dragen als aanvulling op wat u hebt geselecteerd. En ook hoe we ons moeten voorbereiden op de dag van de fotoshoot om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten krijgen.

Kind words from clients

zwangerschaps fotoshoot in tienen

"Wij hebben een zwangerschapsshoot en een newbornshoot gedaan.Tharwa is super vriendelijk en professioneel, wij voelden ons direct op ons gemak. De foto's zijn super mooi en kwaliteitsvol! Zeker een aanrader 🤩"

 

Natasja Van der Veken

zwangerschaps fotoshoot in tienen

"Geweldige fotografe, communiceert duidelijk en geeft voldoende opties. 100% aan te raden, volgende shoots mogen enkel nog bij haar door gaan :-)"

 

Riet Demol

Zwangerschaps Fotoshoot: How to book

Om je zwangerschaps fotoshoot in onze studio te reserveren, vragen we slechts een aanbetaling van 149€.

De aanbetaling dekt het consult, fotoshoot, volledig gebruik van rekwisieten, jurken en bewerking van de foto's. De aanbetaling wordt verrekend met het door u gekozen pakket.

Het saldo van het mini pakket is verschuldigd op de dag van de fotoshoot.

Na 2-3 weken van je fotoshoot, word je weer uitgenodigd in mijn studio voor je onthullingssessie. Op deze dag krijg je je volledig bewerkte galerij te zien en kies je welke afbeeldingen en producten je mee naar huis wilt nemen. Wilt u uw pakket upgraden, dan is dat op deze dag mogelijk.

Hieronder ziet u onze arrangementen aanbiedingen.