Het eerste jaar van je baby koesteren

Gepubliceerd op 11 augustus 2023 om 11:00

Hallo aan alle mooie nieuwe ouders en degenen die verwachten!

 

De reis door het eerste jaar van je baby zit vol met zoveel kostbare 'eerste keren'. Deze mijlpalen zijn momenten van vreugde, feest en ontzag terwijl je kleintje groeit en verandert vlak voor je ogen. Als ervaren newborn fotograaf in Tienen heb ik het geluk gehad om deze mijlpalen voor veel gezinnen te zien en vast te leggen.

 

Om je te helpen deze speciale momenten te vieren, heb ik een set nieuwe mijlpaalkaarten voor baby's gemaakt die je hier op mijn blog gratis kunt downloaden!

Wat zijn baby mijlpaal kaarten?

Baby mijlpaalkaarten zijn een mooie, leuke manier om het eerste jaar van je baby te documenteren. Het idee is eenvoudig: wanneer uw baby een nieuwe mijlpaal bereikt, maakt u een foto van hem met de betreffende mijlpaalkaart. Dit helpt je niet alleen herinneren wanneer deze mijlpalen plaatsvonden, maar het creëert ook een visuele tijdlijn van de groei en ontwikkeling van je baby.

Je mijlpaalkaarten zijn perfect om al die kleine momenten vast te leggen tussen de momenten dat je voor je professionele portretten komt.

Mijn mijlpaalkaarten

Deze afdrukbare mijlpaalkaarten zijn zorgvuldig ontworpen en bevatten een reeks mijlpalen van conventioneel tot uniek. Enkele van de mijlpalen die onze kaarten dekken, zijn onder meer:

 

  1. Welcome Home: De dag dat je je baby thuisbrengt, is een gedenkwaardige gebeurtenis die gevierd moet worden.
  2. First smile: weinig dingen in het leven zijn zo hartverwarmend als de eerste glimlach van je baby.
  3. Rolling Over: dit zou de eerste kennismaking met mobiliteit van je baby kunnen zijn, en het is zo leuk om te zien.
  4. First Solid Food: Dit kan een leuke, zij het rommelige, ervaring zijn!
  5. Sitting: deze mijlpaal kan het begin zijn van de onafhankelijkheid van uw baby.
  6. First word: Of het nu 'mama', 'dada' of iets heel anders is, het eerste woord is altijd spannend.
  7. Crawling: de achtervolging begint hier! Zodra ze beginnen te kruipen, verkennen ze de wereld op hun eigen voorwaarden.
  8. Standing: een voorbode van die eerste stappen, staan is een belangrijke mijlpaal.
  9. First steps: dit is een grote - het begin van een hele nieuwe wereld van verkenning!
  10. First Birthday: een volledige reis rond de zon vraagt om een groot feest.

 

Daarnaast heb ik een aantal grappige kaarten toegevoegd, zoals 'First Haircut' en 'First Vacation', omdat het deze kleine momenten zijn die bijdragen aan het record van het eerste jaar van je baby.

Hoe de mijlpaalkaarten te gebruiken

Het gebruik van deze kaarten is eenvoudig. Print ze gewoon uit en als je baby een mijlpaal bereikt, leg je de bijbehorende kaart ernaast en maak je een foto. Je kunt deze foto's samenvoegen in een fotoboek of ze zelfs delen op sociale media.

 

Klik op de onderstaande link in dit blogbericht om mijn gratis mijlpaalkaarten te downloaden. Onthoud dat elke mijlpaal uniek en speciaal is, net als je baby. Of ze nu mijlpalen vóór de bocht bereiken of er de tijd voor nemen, het maakt allemaal deel uit van hun individuele reis.

 

Ik hoop dat je plezier beleeft aan het gebruik van deze mijlpaalkaarten om de primeurs van je baby te vieren. Onthoud dat het maar een kleine keer is, dus koester deze momenten en leg ze vast wanneer je kunt. Ik help je ook graag om meer formele professionele portretten van je baby te maken als aanvulling op je eigen record. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

Tot de volgende keer, gelukkige mijlpaalmarkering!

Milestone Cards
PDF – 4,3 MB 90 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.