EINDEBEDENKEN: VIEREN VAN DE PRACHTIGE FAMILIES EN NEWBORNS VAN 2023

Gepubliceerd op 29 december 2023 om 10:00

Nu het jaar ten einde loopt, is het een tijd van reflectie, dankbaarheid en het vieren van de prachtige reis die ik heb mogen delen met zoveel ongelooflijke families en hun dierbare pasgeborenen. Elk jaar brengt zijn eigen unieke momenten en verhalen met zich mee, en ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn oprechte waardering uit te spreken voor jullie allemaal die mij hebben toevertrouwd deze speciale momenten vast te leggen.

Een jaar van groei en liefde

2023 was een jaar vol groei, liefde en de vreugde van het verwelkomen van nieuw leven in de wereld. Ik heb de eer gehad getuige te zijn van het gelach, de tranen en de tedere momenten die gepaard gaan met de komst van een pasgeboren baby. Het is een herinnering aan de buitengewone liefde die binnen gezinnen bestaat.

De eerste glimpen van onschuld

Elke keer dat ik een newbornfotoshoot binnenstap, word ik vernederd door de onschuld en kwetsbaarheid van deze dierbare wezens. De manier waarop ze hun kleine vingers krullen, de zachtheid van hun huid en de sereniteit in hun uitdrukkingen: dit zijn de momenten die ons herinneren aan de schoonheid van het leven in zijn puurste vorm.

Liefde en verbinding vastleggen

Wat mijn werk echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de liefde en verbondenheid binnen gezinnen vast te leggen. De manier waarop ouders met grenzeloze liefde naar hun pasgeboren baby kijken en broers en zussen hun nieuwe broertje of zusje met nieuwsgierigheid en genegenheid omhelzen – het is een bewijs van de band die ons bij elkaar houdt.

De mijlpalen die we vieren

Het hele jaar door heb ik het voorrecht gehad om vele mijlpalen met gezinnen te vieren. Vanaf die eerste dagen thuis tot de eerste glimlach van de baby: elk moment is een schat die ik met mijn lens heb mogen vastleggen. Het zijn deze momenten die het verhaal vertellen van de reis van een gezin.

Een hartelijke dank

Aan elke familie waarmee ik in 2023 heb mogen samenwerken, wil ik mijn diepste dankbaarheid betuigen. Bedankt dat u mij in uw leven heeft uitgenodigd, uw verhalen hebt gedeeld en mij de schoonheid en liefde hebt laten vastleggen die uw huizen vult. Het is een voorrecht dat ik niet lichtvaardig opvat, en ik ben echt dankbaar voor uw vertrouwen en steun.

Vooruit kijken

Nu we de dageraad van een nieuw jaar naderen, kijk ik ernaar uit om deze ongelooflijke reis voort te zetten, waarbij we de magie van gezinnen en de kostbare momenten van pasgeborenen vastleggen. Er zijn nog talloze verhalen die verteld moeten worden, en ik kan niet wachten om daar deel van uit te maken.

Laatste gedachten

In deze periode van reflectie en dankbaarheid word ik herinnerd aan de diepgaande impact die familie en een nieuw leven op ons leven hebben. Aan mijn klanten, verleden en toekomst, bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie reis. Op de herinneringen die we hebben gemaakt en de vele herinneringen die we de komende jaren nog zullen vastleggen.

Ik wens jullie allemaal een vreugdevol seizoen en een nieuw jaar vol liefde, gelach en dierbare momenten,

Tharwa

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.