Getting Ready for Your September Baby

Gepubliceerd op 15 augustus 2022 om 12:04

Je hebt gewacht op wat een eeuwigheid lijkt, maar eindelijk zit je in je derde trimester en de komst van je baby in september is een paar weken verwijderd.

Wacht wat!? Plots heb je het gevoel dat je bijna geen tijd meer hebt om voorbereid te zijn en dat nestinstinct komt goed en echt tot leven!

Wat moet je nog doen in je derde trimester?

pregnant woman in white dress sitting on a stool

• Ten eerste, als je je ziekenhuistas nog niet hebt ingepakt, moet je die nu zeker klaar hebben.

• Het is verstandig om het babyzitje in de auto op een droge manier te installeren. Als het tijd is om je baby mee naar huis te nemen, wil je zeker niet gaan klooien met instructies. Het is ook een goed idee om de stoel voortaan in de auto op te bergen!

• Bewaar de vriezer. Je zult geen zin hebben om te koken, om nog maar te zwijgen van de tijd, als je de baby eenmaal mee naar huis neemt. Het is logisch om uw vriezer te vullen met voorgeportioneerde maaltijden om u minstens een paar weken na de komst van de baby te bewaren.

• Stel je kinderwagen samen

• Koop een draagdoek. U zult een draagdoek waarschijnlijk veel meer gebruiken dan u verwacht - ze zijn vooral handig in de eerste paar weken. Ik gebruik er persoonlijk een van (TILIA Babywearing)

• Boek een verwensessie of mini moon. Dit is je laatste kans om een ​​koppel te zijn voordat je baby arriveert, dus maak er optimaal gebruik van. Al is het maar om jezelf een verwensessie in een salon te boeken.

• Laat je knippen. Het is moeilijker dan je denkt om je haar te laten knippen als je eenmaal een baby hebt die je 24/7 nodig heeft. Boek je trim voor vlak voor je uitgerekende datum en dat zou je genoeg tijd moeten geven om in een soort routine te komen voordat je volgende trim moet!

• Werk afmaken. Al je losse eindjes op het werk aan elkaar knopen is zeer bevredigend - vooral als je weet dat je pas over een paar maanden terug zult zijn. Maar het kan ook stressvol zijn, dus vraag om hulp op het werk als je die nodig hebt.

• Organiseer slaaparrangementen. Of je nu kiest voor een Mozesmand, een naast mij of je gaat samen slapen, het is van vitaal belang dat je slaaparrangement geregeld is voor wanneer je je baby thuisbrengt.

• Kies een vroedvrouw die je thuis bezoekt als de baby er is, als je die nog niet hebt. De vroedvrouw is er om jou en je baby de eerste dagen en weken daarna te ondersteunen. Ik beveel team samen beleven ten zeerste aan.

• Rond uw geboorteplan af. Natuurlijk kun je de bevalling niet garanderen waar je op hoopt, maar het hebben van een geboorteplan kan je helpen om gefocust te blijven tijdens je bevalling.

• Boek je newborn photoshoot! Als je dit nog niet hebt gedaan, wacht dan niet tot je baby arriveert, want het kan zijn dat ik volgeboekt ben en niet in staat ben om je tegemoet te komen. Lees hier hoe je jouw newborn photosessie boekt.

newborn baby girl sleeping with a pink hat on and a pink shawl cover

Ik hoop dat mijn lijst je heeft geholpen om de laatste paar 'to-do's' af te vinken voordat je baby arriveert. Veel succes met de naderende komst van je baby!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.