Fresh 48 Hospital Fotoshoot in Tienen

Fresh48 fotoshoot in tienen

Newborn Ziekenhuis Fotograaf in Tienen, Leuven en Sint Truiden

En daar is het! Terwijl je alle nieuwe emoties en geneugten van het ouderschap ontdekt, zijn we hier om de eerste uren van je baby te vereeuwigen, zodat je ze voor altijd kunt koesteren terwijl je baby groeit.

Deze Fresh48 ziekenhuis fotoshoot is voor baby's die binnen 48-96 uur (0-4 dagen) ter wereld kwamen en nog steeds in het ziekenhuis liggen.

Als je baby het ziekenhuis al heeft verlaten, bekijk dan hier onze newborn fotoshoot.

Ik raad aan om te boeken terwijl je nog zwanger bent of zodra je baby arriveert, zodat we je in het ziekenhuis kunnen bezoeken voordat je vertrekt.

Newborn Ziekenhuis Fotoshoot: Jouw sessie

Je fresh48 fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten, kan worden gekleed in een outfit en of gewikkeld in een deken. Gebruik het natuurlijke licht dat door het raam van uw kamer naar binnen valt. Foto's van ouders en van broers en zussen kunnen natuurlijk ook.

Het is volledig door baby's geleid. Ik fotografeer je baby zoals hij is. Geen poses. Alleen de details. Jij als ouders die je baby vasthouden, de luier verschonen, eten geven, het eerste badje geven, broers en zussen die hun nieuwe broertje/zusje ontmoeten enz. Ik zal je natuurlijk helpen om je naar het licht te leiden en te positioneren om de beste resultaten voor jou te krijgen.

Geleverde foto's zullen er precies zo uitzien als je newborn. Er zal geen overdreven bewerkte huid of gladheid zijn, zodat u afbeeldingen heeft die u uw baby te helpen zullen helpen zoals hij/zij voor het eerst op deze aarde overleden.

Tijdens het bezoekuur bezoeken we je in het ziekenhuis waar je bevallen bent op je kamer. We komen naar UZ Gasthuisberg Leuven, Heilig Hart Leuven, Rz Heiling Hart Tienen en Sint-Trudo Ziekenhuis.

Voor Leuven en Sint-Truiden, gelieve ons te contacteren alvorens te reserveren. Er is wat extra informatie die u moet weten voordat u dit doet.

Fresh48 fotoshoot in Tienen

Newborn Ziekenhuis Fotoshoot: How to book

Als je gaat bevallen in Tienen kan je hieronder je fresh48 hospital fotoshoot op voorhand boeken voordat je baby arriveert (stuur ons dan de geboortedatum en het kamernummer door zodra je baby arriveert) zodat we je de volgende dag kunnen bezoeken. Gelieve ons te contacteren alvorens te reserveren voor Leuven en Sint-Truiden.

De prijs omvat:

Het reizen naar het ziekenhuis,

De fotoshoot,

Het bewerken van de foto's (belichting, contrast enz.) en

10+ gemaakte foto's. Sommige zullen in kleur zijn en sommige in zwart-wit. Deze worden binnen 2/3 dagen geleverd via wetransfer.