Geboortelijst

Geboortelijst

Deze is spannend en ik weet dat je het idee ook geweldig zult vinden.

Als er een baby aankomt, krijg je zo vaak de constante vragen over wat je zou willen voor de baby of wat je nodig zou hebben.

Als moeder die voor het eerst moeder wordt, heb je misschien een lange lijst met babyartikelen die je graag zou willen hebben. Maar een deel van het plezier van verwachten is om zelf voor die items te winkelen. De eerste outfit, kinderwagen, ledikant etc.

Dit geboortelijst kan een geweldig alternatief zijn voor uw vrienden en familie, door u het geschenk van herinneringen te schenken, iets dat u voor altijd zult koesteren terwijl uw baby groeit.

 

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Zodra wij elkaar ontmoeten voor een gesprek, bespreken wij welke mogelijkheden u wenst. Wij maken dan een product aan op onze website. Waarvan je vervolgens de link aan je familie en vrienden kunt geven en zij het bedrag kunnen kopen dat ze cadeau willen doen.
Elke keer dat je een cadeau ontvangt, stuur ik je een e-mail om je dit te laten weten. Op het einde weet je precies hoeveel tegoed je hebt om het pakket te kiezen dat je leuk vindt.