Halloween Recipes for Toddlers

Gepubliceerd op 19 oktober 2022 om 10:40

Terwijl we de herfst ingaan, beginnen we allemaal na te denken over alle leuke gezinsactiviteiten die de komende maanden in LOCATION plaatsvinden.

 

Voor de meeste gezinnen is Halloween zeker een evenement op hun radar. In de afgelopen jaren is Halloween steeds populairder geworden en een veel groter evenement dan ik me ooit kan herinneren als kind! Ik heb zelfs gemerkt dat ik wordt gevraagd om opstellingen in mijn studio die kunnen worden vertaald als 'Halloween-thema'. Pompoenen, bladeren en rustieke, aardse kleuren zullen je altijd herinneren aan het moment waarop je portretten werden gemaakt.

Als uw kinderen echter erg klein zijn, kan Halloween een beetje eng zijn. Veel van de activiteiten vinden plaats als het donker is en laten we eerlijk zijn, sommige kostuums voor oudere kinderen kunnen ronduit angstaanjagend zijn!

 

Als je in de Halloween-geest wilt komen (geen woordspeling bedoeld) en gegarandeerd schrikvrij wilt zijn - dan is thuis bakken een geweldige activiteit voor de kleintjes.

Er zijn talloze recepten die je online kunt vinden, waaronder veel niet-gebakken recepten, maar hier zijn een paar van mijn favorieten.

Chocolade Appels


Chocolade-appels zijn een geweldig alternatief voor toffee-appels die kokende suiker en veel toezicht vereisen! Chocoladeappels daarentegen kunnen in de magnetron op veel lagere temperaturen worden gemaakt, zijn een beetje beter voor de tanden en zijn heel gemakkelijk te versieren, zelfs voor peuters.

(u vindt afbeeldingen op Canva of op een stocksite waarop u zich kunt abonneren, om dit recept te illustreren)

Je zal nodig hebben

4 kleine eetappels
200 g melkchocolade fijngehakt

Versieren
Hagelslag, gehakte noten, honingraatstukjes, witte chocolade (in principe decoratie naar keuze!)

Je hebt ook 4 houten spiesjes of lollystokjes nodig

Methode
Doe de melkchocolade in een hittebestendige kom en zet deze op een pan met kokend water. Blijf roeren tot de chocolade net is gesmolten. U kunt ook in korte uitbarstingen in de magnetron opwarmen, maar vergeet niet te blijven roeren.

Was je appels in kokend water - dit verwijdert alle was van de schil en helpt de chocolade zich aan de appel te hechten. Dep de appels droog en druk in elke appel een stokje.

Bekleed een bakplaat met bakpapier of bakpapier.

Dit is het deel waar de kinderen aan mee kunnen doen! Houd de appel vast bij het stokje en dompel elke appel in de gesmolten chocolade tot hij volledig bedekt is. Leg ze vervolgens op de bakplaat, met de stok naar boven gericht, om op te stijven.

Als de chocolade bijna gestold is, kun je je decoraties toevoegen.

Laat ze volledig uitharden en plaats ze niet in de koelkast, waar je zult zien dat de chocolade condenseert. Bewaar ze maximaal 2 dagen in een luchtdichte trommel (in ons huis gaan ze niet zo lang mee!)

Bananengeesten


Deze lekkernijen zijn supergezond PLUS ze zijn heel gemakkelijk te maken. Kinderen van alle leeftijden zijn dol op ze en zullen het geweldig vinden om ze te helpen maken

Het enige wat je nodig hebt zijn wat bananen en een pakje chocoladechips.

Verwarm een ​​bord met wat heet water en dep het droog.

Schil je bananen en snijd ze doormidden.

Gebruik vervolgens een cocktailprikker om een ​​chocoladeschilfer op te pakken en houd deze op het bord totdat de bodem licht begint te smelten. Plaats het op je bananen om een ​​gezicht te trekken

Deze moeten onmiddellijk worden gegeten of kunnen worden ingevroren in een luchtdichte verpakking.

Ik ben benieuwd naar jouw interpretatie van deze recepten. Als je ze maakt, vergeet me dan niet te taggen, dan deel ik ze in mijn stories!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.