Why Book A Family Photoshoot

Gepubliceerd op 12 september 2022 om 11:10

Waarom zou je een familie fotoshoot boeken? Als je net als de meeste andere gezinnen bent, heb je een smartphone, misschien zelfs een mooie camera en maak je tonnen foto's van je gezinsavonturen. Waarom heb je ook professionele portretten nodig? Het is een goede vraag en ik zou graag mijn mening over professionele familie fotografie met u willen delen.

 

Een paar decennia geleden, toen technologie in je zak nog een noviteit was, werd het overgrote deel van de foto's gemaakt op 'echte' camera's met film. Dit betekende dat de meeste huizen fotoalbums hadden vol met gelukkige herinneringen en een familiegeschiedenis die iedereen kon vasthouden en zien.

 

In de loop van de tijd, toen de technologie goedkoper werd, zijn we eraan gewend geraakt dat onze foto's als digitale bestanden ergens op een apparaat staan. Misschien staan ​​ze allemaal op je telefoon, in de cloud of op USB's. Familiefoto's zijn veel gemakkelijker te maken geworden, maar veel moeilijker om van te genieten.

What do I mean by ‘photos are more difficult to enjoy’?

Herinner je je ooit dat je door familiealbums bladerde, of blikken foto's die je oma bewaarde toen je klein was? Iedereen zou lachen om de retro-kapsels of de mode van bruiloften en familiebijeenkomsten.

 

Misschien had je als tiener foto's van jezelf en je vrienden op een prikbord aan de muur van je slaapkamer. Elke keer dat je opkeek van je huiswerk, zou een gelukkige herinnering je hersenen overspoelen.

 

Vergelijk dat eens met hoe we nu van foto's genieten. Zijn je Facebook-herinneringen die opduiken en je herinneren aan ‘deze dag twee jaar geleden’, het equivalent van dat prikbord in je slaapkamer? Wanneer u uw telefoon upgradet en uw inhoud uit de cloud downloadt, belt u uw kinderen dan en besteedt u wat tijd aan het bladeren door uw herinneringen? We hebben niet langer het plezier van fysieke foto's in onze handen - waardoor die herinneringen op de een of andere manier echter worden.

How the selfie changed your pictures

De komst van de ‘selfie’ veranderde alles! We hoefden plotseling geen vreemden meer tegen te houden en hen te vragen om onze familiefoto te maken buiten het Atomium of voor het uitzicht vanuit ons vakantiehotel. We hadden de selfie! Dit bracht vervormde gezichten, afgehakte ledematen (of zelfs hoofden) met zich mee en verminderde over het algemeen de kwaliteit van de foto's in onze digitale albums!

 

Selfies hebben zeker hun plaats. Sommige van mijn gelukkigste herinneringen zijn vastgelegd in selfies - maar laten we eerlijk zijn, ze zijn meestal niet muurwaardig! Selfies werken ook echt alleen het beste als er maar een paar mensen in zitten. Je hele gezin op de foto krijgen is een uitdaging!

Your Family in Photographs

Als u niets anders uit dit artikel haalt, beslis dan nu dat u uw favoriete digitale foto's gaat afdrukken. Technologie verandert voortdurend - stel je voor dat al je familiefoto's op een diskette stonden (onthoud die!). Door uw foto's af te drukken, kunt u er nog generaties lang van genieten. Uw kinderen zullen het geweldig vinden om u te helpen bij het kiezen van de afdrukken en als u op zoek bent naar activiteiten voor de zomervakantie, is het een briljante taak om samen familiealbums te maken.

 

Professional Family Portraits

Noem me bevooroordeeld, maar er is altijd plaats voor professionele familieportretten. U zult merken dat wanneer u uw digitale bestanden afdrukt, ze niet geschikt zijn om te vergroten, omdat de kwaliteit vrij laag zal zijn wanneer ze worden opgeblazen - en laten we eerlijk zijn, uw mooie familiemomenten zouden voor u allemaal te zien moeten zijn.

 

Je zult ook merken dat terwijl je je digitale foto's sorteert, er veel minder foto's zijn van jullie allemaal als een hele familie (dankzij die selfiestick!). Professionele familiefotografie zorgt ervoor dat jullie allemaal op de meest flatterende manier geposeerd zijn, er op hun best uitzien, correct belicht en allemaal in de goede richting kijken! En niemand ontbreekt achter de camera of afgehakt aan de randen!

 

Tot slot zijn professionele familieportretten het mooiste en meest duurzame cadeau voor uw hele gezin. Door regelmatig portretten te maken, kunt u uw gezin documenteren terwijl ze groeien (meestal in jaren en aantal!). Uw kinderen zullen op een dag opgroeien en zelf kinderen krijgen, enzovoort - uw familieportretten worden familiestukken die door uw kinderen worden gekoesterd.

 

Neem een ​​kijkje in mijn galerij met familieportretten en als u iets soortgelijks voor uw gezin wilt maken, neem dan hier contact met ons op.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.