Celebrating January Birthdays

Gepubliceerd op 18 januari 2023 om 11:02

Het vieren van verjaardagen in januari vereist iets meer planning dan de meeste anderen. Je hebt net van tevoren de drukste maand van het jaar voor gezinnen, dan wordt er van je verwacht dat je het uit de tas haalt voor een verjaardagsfeest! Als je een baby in januari hebt, weet je precies wat ik bedoel.

 

Gelukkig heb ik een paar oplossingen waarmee je een geweldige verjaardag in januari kunt vieren.

 

CakeSmash

Een cakesmash hoeft niet alleen voor een eerste verjaardag te zijn - veel van mijn families kiezen een cakesmash om verjaardagen tot vier jaar te vieren! De reden dat een cakesmash zo'n goede keuze is voor een verjaardag in januari, is dat het zo speciaal en anders is. Je kunt ervoor kiezen om het hoofdcadeau van je kind van de kerstman mee te nemen voor het meer formele portretgedeelte van je sessie, wat een prachtige manier is om een ​​verjaardag te vieren die zo dicht bij Kerstmis is. Je hoeft meestal ook geen speciale nieuwe kleding te kopen, aangezien de kerstman dat vakje meestal ook heeft aangevinkt! En het is natuurlijk heel moeilijk om verjaardagscadeaus te kopen voor het kind dat net alles heeft gekregen wat het maar wensen kan voor Kerstmis. Portretten zijn een geschenk dat veel langer meegaat - een geschenk dat ze voor altijd zullen koesteren. Stel je voor dat je prachtig gedocumenteerde verjaardagsmijlpalen van jou en je gezin hebt vanaf dat je een baby was - het is een geschenk van onschatbare waarde.

cakesmash fotoshoot in tienen

Vrienden Fotoshoot

Fotofeestjes zijn een briljante manier om een ​​verjaardag in januari te vieren en perfect voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Je kind mag maximaal 6 vriendjes meenemen naar de studio, ze kunnen zich verkleden met mijn rekwisieten en ik kan zelfs een visagist regelen. We spelen wat muziek terwijl de kinderen leuke opvallende poses hebben. Dit is zo'n prachtige manier om die jeugdvriendschapsherinneringen vast te leggen en het is iets dat ik wou dat ik als kind had gehad! Je kunt ze zelfs allemaal meenemen voor pizza en verjaardagstaart als we klaar zijn - ik kan Domino's op de grote markt ten zeerste aanbevelen.

Family portretten

Als je een ouder bent die in januari jarig is, weet je als geen ander hoe teleurstellend een verjaardag in januari kan zijn, vooral als volwassene! Draai dat gevoel komende januari op zijn kop en geef jezelf een geweldig familieportret cadeau. Ik voeg ook afbeeldingen toe van elke ouder alleen met hun kinderen - dit is een speciale verwennerij waar al mijn klanten dol op zijn. We kunnen uw sessie zo ingehouden of helemaal over de top maken als u wilt. Je kunt je nonchalant kleden of je duikt in mijn garderobe van prachtige jurken en we kunnen een visagist toevoegen. Beloof jezelf dat je dit jaar een cadeau zult hebben om te koesteren.

 

Als je meer wilt weten over een van deze sessies of over mijn beschikbaarheid en prijzen, gebruik dan onderstaand contactformulier.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.