Themed Cakesmash Sessions

Gepubliceerd op 26 april 2023 om 07:00

Een van de meest opwindende gebeurtenissen die ik vastleg, is de eerste verjaardag van een baby. Deze mijlpaal is groot en moet op een leuke en gedenkwaardige manier worden gevierd. Een eerste verjaardag vier ik graag met een thema cakesmash fotoshoot. Ik kan een op maat gemaakt thema voor je sessie maken, maar in deze blogpost kijken we naar een reeks leuke thema's om je te inspireren.

Disney-thema

Een eerste verjaardag met Disney-thema is een klassieke keuze voor ouders die een magisch en grappig feest voor hun kleintje willen creëren. Je kunt een favoriet Disney-personage kiezen, zoals Mickey Mouse of Winnie de Poeh, en dat personage opnemen in de cakesmash fotoshoot. We kunnen bijvoorbeeld rekwisieten met een Disney-thema gebruiken, zoals oren, ballonnen en speelgoed, en uw taart versieren met een figuurtje of thema. 

Sport Thema

Voor ouders die van sport houden, kan een eerste verjaardag met een sportthema een leuke en speelse manier zijn om de mijlpaal van hun baby te vieren. Je kunt een favoriet sportteam kiezen, zoals het lokale voetbalteam, en de kleuren en het logo van het team opnemen in de cake smash fotoshoot. Je kunt ook rekwisieten met een sportthema gebruiken, zoals ballen, shirts of hoeden om een ​​samenhangende look te creëren.

Regenboog Thema

Een eerste verjaardag met regenboogthema is een kleurrijke en levendige manier om de speciale dag van je baby te vieren. We kunnen een regenboogkleurige achtergrond gebruiken en de taart versieren met felle kleuren en hagelslag. We kunnen ook rekwisieten met een regenboogthema gebruiken, zoals ballonnen, slingers en confetti om een ​​feestelijke en leuke sfeer te creëren. Dit is een absolute favoriet - het is een klassieker die niet zal daten.

Safari-thema

Een eerste verjaardag met een safari-thema is een geweldige manier om de wilde natuur naar het feest van je baby te brengen. We kunnen een achtergrond met safarithema gebruiken en de taart versieren met dierenfiguren en groen. We kunnen ook rekwisieten met een safarithema gebruiken, zoals knuffels, verrekijkers en safarihoeden om een ​​speelse en avontuurlijke sfeer te creëren. Neem het favoriete knuffeldier van je baby mee om extra personalisatie aan je shoot toe te voegen.

Garden Thema

Een eerste verjaardag met tuinthema is een mooie en rustige manier om de mijlpaal van je baby te vieren. We kunnen een achtergrond met bloementhema gebruiken en de taart versieren met bloemen en groen. We kunnen ook rekwisieten met een tuinthema gebruiken, zoals gieters, bloempotten en vlindervleugels om een ​​dromerige en grillige sfeer te creëren.

Een cakesmash fotoshoot met een thema is een leuke en gedenkwaardige manier om de eerste verjaardag van je baby te vieren. Er zijn verschillende creatieve manieren om jouw speciale thema in de fotoshoot te verwerken en ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Eén ding is zeker, en dat is dat we speciale momenten zullen vastleggen die jij en je gezin nog jaren kunnen koesteren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.