Top tips for preparing for your newborn session

Gepubliceerd op 12 april 2023 om 07:00

Ik ben al 5 jaar newborn fotograaf, dus ik begrijp dat de voorbereiding van je newborn fotografie sessie zowel opwindend als overweldigend kan zijn. Om het proces een beetje makkelijker te maken, heb ik een lijst samengesteld met de tien beste tips om je voor te bereiden op je newborn fotografie sessie.

  1. Plan uw sessie van tevoren: het is het beste om uw newborn fotografie sessie ruim voor uw uitgerekende datum te plannen om beschikbaarheid te garanderen. Ik raad aan om de sessie in te plannen tijdens de eerste twee weken na de geboorte, maar ik werk rond je uitgerekende datum wanneer je boekt.
  2. Voed je baby voor de sessie: Een volle baby is een blije en slaperige baby, wat de sessie veel rustiger en gemakkelijker maakt. Plan om je baby vlak voor je sessie te voeden om ervoor te zorgen dat ze slaperig en tevreden zijn tijdens de shoot.
  3. Houd je baby wakker voor de sessie: het lijkt misschien contra-intuïtief, maar als je je baby een tijdje wakker houdt voor de sessie, kan hij of zij beter slapen tijdens de shoot.
  4. Kleed uw baby loszittende kleding aan: Kleed uw baby loszittende kleding aan om vlekken of inkepingen op de huid vóór de sessie te voorkomen.
  5. Neem extra luiers en doekjes mee: omdat je baby wat meer zal bewegen en mogelijk wat meer zal eten, is het een goed idee om extra luiers en doekjes mee te nemen naar de sessie.
  6. Neem speciale rekwisieten of dekens mee: Als je speciale rekwisieten of dekens hebt die je op de foto's wilt gebruiken, neem die dan mee naar de sessie.
  7. Kies de juiste locatie: newbornfotografiesessies kunnen worden gedaan in het comfort van je eigen huis of in een studio. Overweeg welke locatie het beste is voor jou en je baby.
  8. Kies outfits voor jezelf en broers en zussen: als je van plan bent om met je baby op de foto te staan ​​of om broers en zussen mee te nemen, kies dan outfits die bij elkaar passen en passen bij de outfit van je baby.
  9. Ontspan en geniet van de ervaring: fotoshoots voor pasgeborenen kunnen een beetje overweldigend zijn, maar het is belangrijk om te ontspannen en te genieten van de ervaring. Vertrouw me om prachtige foto's van je baby te maken.
  10. Wees geduldig: fotoshoots voor pasgeborenen kunnen enige tijd duren, we volgen het tempo van uw baby zodat er tijd is voor het voeden, verschonen en tot rust komen van uw baby tijdens de sessie.

 

Je voorbereiden op je newbornfotografiesessie kan een beetje overweldigend zijn, maar met deze tips kun je je zelfverzekerd en voorbereid voelen. U zult dol zijn op de beelden die we vastleggen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.