Toy Storage Tips

Gepubliceerd op 7 december 2022 om 10:38

Dit is de Toy Storage Tips-blog die je nu moet bewaren! In de komende weken zal je huis er waarschijnlijk uitzien als een gangpad in Dreamland en je zult je afvragen waar je in hemelsnaam al het nieuwe speelgoed gaat opbergen.

dreamland

Als baby fotograaf werk ik met talloze gezinnen die dit probleem hebben. Wanneer ik samen met jou werk aan het maken van familieportretten, besteden we tijd aan het bespreken van je interieur en je interieurstijl. Dit is zodat ik je kan helpen bij het kiezen van achtergronden, rekwisieten en sets die prachtig in je huis passen. Het helpt me ook om je te adviseren over muurkunst en producten. Mijn portretklanten van januari maken ALTIJD opmerkingen over hoeveel speelgoed er momenteel in huis is en sommige van mijn klanten hebben echt geniale opbergoplossingen! Ik weet dat je al deze ideeën voor het opbergen van speelgoed ook leuk zult vinden voor je eigen huis.

 

De nummer 1 tip die ik een tijdje geleden leerde is om in december plaats te maken voor nieuw speelgoed! Een goede sortering kan het verschil maken als het gaat om het vinden van ruimte voor al het nieuwe speelgoed aan het einde van de maand. In deze tijd van het jaar zullen kringloopwinkels en speelgoedbanken erg dankbaar zijn voor schoon speelgoed en spellen in goede staat. Het is ook de enige tijd van het jaar waarin uw kinderen zich niet willen vastklampen aan dat speelgoed waar ze al maanden niet mee hebben gespeeld, omdat ze gemakkelijk kunnen worden overgehaald om ruimte te maken voor het speelgoed dat de Kerstman/Sinterklaas zal brengen. Hij zal tenslotte geen speelgoed kunnen achterlaten als hij ziet dat er geen plaats is, toch!?

kringloop

Mijn volgende favoriete tip is om opbergruimte te kopen die ook dienst doet als meubel. Als je geen speelkamer hebt waar je de deur gewoon kunt sluiten voor elke rommel, is het essentieel om speelgoed en games in het zicht te hebben. Meubelitems zoals banken waarvan de stoel omhoog gaat om opbergruimte te onthullen, zijn geweldig voor groter speelgoed. En salontafels met een hefblad zijn perfect voor bordspellen en boeken.

 

Mijn laatste tip is manden! Manden zijn geweldig om supersnel op te ruimen - ze zijn zo gemakkelijk om alles in te gooien en het is iets waar de kinderen mee kunnen helpen - of zelfs zelf kunnen doen. Plus manden zijn er in zoveel verschillende stijlen en vormen dat je altijd iets vindt dat bij je huis past en niet misstaat in je woonkamer

 

Als je houdt van hoe je huis eruitziet als het opgeruimd is, zul je mijn assortiment hedendaagse muurkunst geweldig vinden. De strakke lijnen en slanke profielen, modern en klaar om op te hangen, zullen geweldig staan ​​in je huis en zijn ook zo gemakkelijk schoon te maken. Er is geen beter gevoel dan je prachtige familieportretten aan de muur te laten hangen - je kunt jezelf er zelfs van overtuigen dat je engeltjes onmogelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor de rommel die je momenteel aan het opruimen bent!

Je kunt hier zien wat voor soort wall art we aanbieden.

wallart

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.