Organising and storing your Christmas Photos

Gepubliceerd op 21 december 2022 om 10:00

Het organiseren en opslaan van uw kerstfoto's is iets dat de meesten van ons van plan zijn elk jaar goed te doen en tegen de tijd dat Januari aanbreekt, zijn we er al overheen! Misschien komt het omdat er zoveel planning in kerstmis zit dat het hebben van een extra planningstaak ons ​​gewoon over de rand duwt. Als u echter ooit een telefoon bent kwijtgeraakt of een hardware storing op uw pc heeft gehad, weet u dat het verlies van waardevolle gegevens en afbeeldingen pijn doet. Het doet echt pijn.

Het beste plan is om nu even de tijd te nemen om ervoor te zorgen dat het organiseren en opslaan van uw kerstfoto's zonder al te veel moeite wordt geregeld.

Foto Backup

Ten eerste: zorg ALTIJD voor een back-upplan. Je telefoon zou moeten synchroniseren met je opslag - of dat nu icloud, google of iets anders is. Als je dit nog niet hebt ingesteld, kan ik niet genoeg benadrukken dat je die situatie onmiddellijk moet oplossen. Het hebben van die automatische back-up kan u veel hartzeer besparen als u zich ooit in de situatie bevindt waarin uw afbeeldingen verloren gaan. Professionele familie portretten zijn een prachtige manier om uw familiemijlpalen vast te leggen, maar de dagelijkse kiekjes die u op uw telefoon bewaart, zijn net zo kostbaar.

 

Uw foto's ordenen

Kerstmis is een tijd waarin je misschien wat meer tijd hebt om op je telefoon te scrollen. Dus pak wat chocolade en gebruik wat van die tijd om je telefoongalerij te sorteren. Verwijder alle schermafbeeldingen (als u Google gebruikt om een ​​back-up van uw afbeeldingen te maken, hebben ze een handig filter dat veel van dit automatisch voor u kan doen) of alle foto's of video's die wazig, slecht getimed of gewoon niet 'blijvers' zijn. Als je je echt georganiseerd voelt, kun je wat er nog over is in galerijen sorteren!

Het opslaan van uw foto's

Het kan verleidelijk zijn om te denken dat 'foto-opslag wordt geregeld' door uw foto's online te houden in 'de cloud'. Er zijn echter twee dingen die u zou willen overwegen. U dacht misschien dat uw video's veilig waren op een VHS-band, of dat uw afbeeldingen veilig waren op een floppydisk? De technologie verandert zo snel dat toekomstige generaties die video's en afbeeldingen nu alleen kunnen gaan bekijken als ze er enorm veel moeite voor doen! De veiligste manier om uw afbeeldingen op te slaan zodat iedereen ervan kan genieten, is door ze af te drukken. In feite zijn afgedrukte foto's nu iets nieuws - wat betekent dat uw familie ze nog meer koestert.

 

Uw kerstfoto's afdrukken

Je hebt talloze opties om de foto's vanaf je telefoon af te drukken. De huidige technologie betekent dat de kwaliteit van je telefoonfoto's waarschijnlijk niet hoog genoeg is om ze groter dan een bureauformaat af te drukken, maar ze zijn perfect voor fotoalbums. Voeg dit jaar een fotoalbum toe aan je kerstboodschappenlijstje en in januari heb je een heerlijke gezellige avond vol activiteiten met de kinderen en vul je het album met je kerstfoto's.

Een van de beste opties die ik heb gevonden voor het afdrukken van afbeeldingen vanaf je telefoon, is deze app www.cewe.be

 

Je foto's afdrukken en veilig bewaren is een van de mooiste cadeaus die je je kinderen kunt geven als ze opgroeien. En vergeet niet dat als je bij mij komt voor je familiesessies, ik ook afdrukken kan aanbieden die perfect geschikt zijn voor fotoalbums, of als alternatief bied ik fotoboeken aan voor je sessies. Bekijk hier meer van mijn producten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.