Newborn Sessions - Spring Styling

Gepubliceerd op 26 mei 2023 om 11:00

Als newborn fotograaf leg ik graag die dierbare momenten van de nieuwste leden van je gezin vast. De lente is een geweldige tijd van het jaar om een nieuwe baby te verwelkomen, en het biedt ook een aantal unieke stylingmogelijkheden voor onze newborn-portretsessies.

Als je baby in de komende weken wordt verwacht en je hebt een newborn sessie bij mij geboekt, dan heb je een aantal geweldige opties om uit te kiezen. Als je je sessie nog niet hebt ingepland, neem dan hier contact op en ik laat je mijn beschikbaarheid weten.

Als het gaat om het stylen van een newborn portretsessie in de lente, gebruik ik graag frisse, lichte en luchtige elementen die het seizoen vertegenwoordigen. Hier zijn enkele van mijn favoriete rekwisieten, stoffen, kleuren en inspiratie voor decors en achtergronden.

Props

In de lente draait alles om verse bloemen en groen, waardoor ze de perfecte rekwisieten zijn om op te nemen in je newborn-portretsessies. Ik gebruik graag bloemenkronen, bloemendoeken en delicate bloemhoofdbanden om een vleugje lenteschoonheid aan de foto's toe te voegen. De jongens worden niet buitengesloten - groen en gebladerte zien er prachtig uit wanneer ze in hun voorjaarssessies worden verwerkt. We kunnen ook manden, houten kratten en nesten gebruiken om een gezellige en natuurlijke uitstraling te creëren.

 

Fabrics

Voor newborn sessies in de lente gebruik ik graag lichte en luchtige stoffen die moeiteloos vloeien. Zachte pastelkleuren, zoals babyblauw, lila en roze, passen prachtig bij de frisheid van het seizoen. Getextureerde stoffen zoals kant, tule en chiffon voegen diepte en dimensie toe aan je pasgeboren portretten.

Colours

De lente staat in het teken van frisse en felle kleuren. Ik gebruik graag pastelkleuren, zoals roze, blauw en groen, in mijn newborn-portretsessies. Deze kleuren zijn perfect voor het creëren van een zachte en dromerige sfeer, terwijl ze toch levendig genoeg zijn om je prachtige pasgeboren portretten tot leven te brengen.

 

Inspirations for Sets and Backdrops

De lente is een seizoen van vernieuwing, groei en wedergeboorte. Om de essentie van het seizoen vast te leggen, haal ik vaak inspiratie uit natuurlijke elementen zoals bloemen, bladeren en bomen. Ik gebruik graag bloemenachtergronden of rustieke houten achtergronden om een mooie en organische look te creëren.

Voor een meer minimalistische look kunnen we een neutrale achtergrond gebruiken en subtiele kleuraccenten toevoegen met verse bloemen of zachte dekens. Dit zorgt voor een tijdloze en klassieke look die nooit uit de mode raakt en toch een knipoog geeft naar de tijd van het jaar dat je baby is geboren.

Kortom, de lente is een mooi seizoen om newborn portretsessies te stylen. Door frisse, lichte en luchtige elementen in je sessies op te nemen, creëer je een mooie en tijdloze look die jij en je gezin jarenlang zullen koesteren. Als newborn fotograaf ben ik vereerd om deel uit te maken van de reis van uw gezin en om deze kostbare momenten voor u vast te leggen.

 

Newborn Fotoshoot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.