7 redenen waarom je een Zwangerschaps Fotografie Sessie zou moeten boeken

Gepubliceerd op 14 juli 2023 om 11:00

Je denkt waarschijnlijk, heb ik echt foto's van mezelf nodig als ik zwanger ben? En mijn antwoord is JA! Altijd JA! En hier zijn 7 redenen waarom je een zwangerschapsfotoshoot moet boeken.

ONE: Each pregnancy is unique!

Of er nu moeite was om zwanger te worden, of het kwam als een verrassing, elke zwangerschap is op zijn eigen manier speciaal en moet gevierd worden.

TWO: You are already a mom!

De reis begint niet wanneer je een baby in je armen houdt, je reis naar het moederschap is al begonnen. We documenteren elke andere belangrijke mijlpaal in ons leven en dit is er een die we niet over het hoofd willen zien of vergeten.

THREE: Baby is only in there once!

Op dit moment bouw je een speciale band op met je baby. Zelfs als het niet je laatste baby is, heb je maar één kans om foto's te maken met dat kind nog in je buik.

FOUR: Remembering your pregnancy!

Zodra je baby is geboren, vergeet je waarschijnlijk veel over je zwangerschap. Hoewel zwangerschap niet alleen zonneschijn en regenbogen is, zul je naarmate ze ouder worden gaan wensen dat ze nog steeds bij je waren. Natuurlijk kun je foto's maken met je telefoon, maar zonder de juiste hoeken en poses te kennen, ben je hoogstwaarschijnlijk een beetje streng voor jezelf en voel je je niet zo zelfverzekerd als zou moeten. Met een professionele fotograaf kun je er zeker van zijn dat je prachtig gefotografeerd wordt, in flatterende hoeken die zich richten op de babybuik en minder op de andere rondingen die je niet wilt accentueren.

FIVE: The bond between partners!

Nu is ook het moment om die liefde tussen jou en je partner te koesteren. Jullie hebben tenslotte allebei nodig gehad om je kleine pinda te maken. Documenteer dit moment terwijl uw gezin groeit. We zeggen het de hele tijd, maar deze momenten zijn vluchtig en niemand zal op dit moment jonger zijn dan jij.

SIX: Pamper yourself!

Ik weet dat het cheesy klinkt om te zeggen dat zwangere vrouwen een zwangerschapsgloed hebben, en ik begrijp dat je het misschien niet voelt. Het is mijn taak om je in de gloed te laten geloven en je te laten zien hoe mooi je bent. Neem deze tijd voordat de baby arriveert om iets leuks en krachtigs te doen. Elke keer dat je naar deze foto's kijkt, zul je je herinneren hoe sterk en ongelooflijk je bent.

SEVEN: You are worth it!

Twijfel er geen moment aan dat je het niet waard bent om op de foto te gaan. Op een dag zullen foto's van jou het enige zijn dat overblijft, en voor je gezin zal het alles waard zijn.

Dus waar wacht je op? Heb ik je overtuigd? Meer info over onze zwangerschaps fotosessies vind je hier. Heeft u andere zorgen of vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ik kijk er naar uit om iets van je te horen :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.