Kerstplanning

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 09:17

We weten allemaal dat de kosten van levensonderhoud stijgen - het is onmogelijk om de waarschuwingen van de media en de overheid te negeren. Als familiefotograaf bij jou in de buurt spreek ik veel gezinnen en veel van onze gesprekken gingen over planning en budgettering voor Kerstmis. Ik heb zoveel geweldige suggesties en tips opgepikt dat ik heb besloten ze allemaal in één handige kerstplanner te veranderen die jullie allemaal kunnen downloaden. De link naar de download staat onderaan dit artikel!

 

Nu we de herfst ingaan, is het niet meer dan normaal dat we aan Kerstmis beginnen te denken. Ik weet dat sommigen van jullie al een tijdje terug met de planning zijn begonnen en misschien zelfs een begin hebben gemaakt met winkelen! Ik vermoed dat er zelfs een paar van jullie zijn die praktisch klaar en afgestoft zijn! Maar voor de gewone mensen onder ons, die jongleren met de eisen van ouderschap, werk, zelfzorg en gezinsfinanciën, maak je geen zorgen, mijn planner zal je te hulp komen.

In deze tijd van het jaar, hoe langer je het laat om alles te organiseren, hoe groter de kans dat je onnodig te veel uitgeeft. Heb je ooit cadeaus voor iemand gedupliceerd of te veel betaald voor iets omdat je in paniek koopt. Dit gebrek aan planning kan erg kostbaar zijn, om nog maar te zwijgen van stressvol!

 

Mijn grootste tip om dit te voorkomen is om een ​​cadeaulijst te maken. In mijn gratis planner vind je een handig sjabloon voor een cadeaulijst om af te drukken. U kunt zoveel exemplaren afdrukken als u nodig heeft - een voor de kinderen, een andere voor familie en vrienden. Maar het is belangrijk dat u de lijst bij de hand houdt wanneer u gaat winkelen. Bewaar het in je tas of de portemonnee waar je je kaarten bewaart, zodat het onmogelijk is om een ​​aankoop te doen zonder je lijst te raadplegen! Je kunt iedereen op de lijst schrijven voor wie je cadeaus gaat kopen, er is ruimte voor het soort cadeau dat je voor hen wilt vinden, samen met een budget. En dan heb je vinkjes voor als het cadeautje is gekocht en ingepakt!

 

Ik heb ook enkele tips toegevoegd om geld te besparen bij het kopen van geschenken.

 

De andere enorme geldbesparende tip die ik je kan geven, is om fotografie als cadeau te kopen. In deze tijd van het jaar geef ik kerstsessies. En bij uw pakket inbegrepen zijn 10 wenskaarten, 5 digitale foto's in hoge resolutie, een afdruk van 20x30 cm en een cadeauzakje voor elk kind. Portretafdrukken zijn geweldige cadeaus voor veel familie en vrienden. Grootouders, tantes, ooms, familie en vrienden, meter & peter die verder weg wonen, zijn dol op het krijgen van afdrukken als kerstcadeau en het is het hele jaar door een permanente herinnering op hun bureau of muur aan de liefde die ze delen met je familie. Is er een beter cadeau? Het is zo voordelig om een ​​fotopakket te kopen om de prints als cadeau te gebruiken, dat ik het in deze tijd van het jaar super druk heb met iedereen die hetzelfde doet! Hier leest u hoe u kunt reserveren. https://www.tharwasaidphotography.com/product/4817047/kerst-fotoshoot-2022

 

Verwacht je dochter, beste vriendin, zus of partner een baby? Dan bieden wij ook cadeaubonnen aan als kerstcadeau. Voor zwangerschaps- of newborn fotoshoots. Neem contact met ons op voor meer informatie en hoe u deze kunt kopen.

 

Mijn gratis gids zit boordevol hints en tips zoals deze en het is aan jou om te downloaden en hier te bewaren.

Christmas Planner
PDF – 6,4 MB 258 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.