Newborn Photos you HAVE to take

Gepubliceerd op 8 februari 2023 om 12:25

Een baby verwachten is een van de meest opwindende momenten in je leven. Zwangerschap vliegt voorbij in een stroom van afspraken, boodschappen doen en ervoor zorgen dat je alles wat je nodig hebt op je werk af hebt voordat het zwangerschapsverlof begint. Een baby krijgen is een enorme mijlpaal in je leven en je wilt elk kostbaar moment ervan vastleggen. Ik weet uit gesprekken met ouders in mijn newborn fotostudio dat de eerste paar dagen na de komst van je baby in een mooie wazige babybubbel voorbij gaan. Dus met dat in gedachten heb ik de definitieve lijst gemaakt van de newbornfoto's die je MOET maken.


Mijn lijst is beschikbaar als gratis te downloaden pdf en je kunt deze hieronder pakken.

Fresh48 fotoshoot in tienen

Het is een goed idee om vertrouwd te raken met de lijst voordat de baby arriveert, aangezien veel van de foto's die ik voorstel worden gemaakt in de eerste 48 uur nadat je baby arriveert. Als u uw mobiele telefoon gaat gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende opslagruimte op uw telefoon heeft (en vergeet niet een oplader in uw ziekenhuistas te stoppen!). Als je een DSLR- of bridgecamera hebt, zorg er dan voor dat je geheugenkaarten en reservebatterijen bij je hebt! Misschien wilt u ervoor zorgen dat uw bevallingspartner een kopie van de lijst heeft en bekend is met uw camera als u geen telefoon gebruikt.

 

De kiekjes die je maakt als je baby splinternieuw is, behoren tot de kostbaarste in je familiealbums. Onthoud echter dat uw mobiele telefoon alleen geschikt is om afdrukken voor albums te maken in plaats van grote wanddecoratie die u met trots in uw huis kunt laten zien. Als je portretten wilt laten zien als canvassen of prints, dan kun je overwegen om een ​​newborn portretsessie te boeken. Je kunt op elk moment een sessie boeken, maar om de meest verbluffende portretten voor je te kunnen maken, kun je het beste je boeking maken voordat je baby arriveert. Meer over mijn newbornsessies vind je hier.

 

Wist je dat we je ook na je bevalling in het ziekenhuis kunnen bezoeken om enkele van deze beelden voor je vast te leggen? Meer informatie vindt u hier.

Newborn Baby Photo Checklist
PDF – 119,3 KB 201 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.